Online open avond alle opleidingen

• Datum 9 november 2020
  • Tijd 19:00 - 21:30
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 8 november 2020

Op 9 november kun je op onze open avond online kennismaken met al onze opleidingen. Ben jij erbij?

Tijdens deze avond kun je online kennismaken met de verschillende opleidingen van Driestar hogeschool. Pabo (voltijd en deeltijd), pedagogiek, ad-pep en de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs presenteren zich.

Van elke opleiding kun je een voorlichting volgen via een livestream. Daarin gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek en ontdek je of deze opleiding bij je past. Via de chat kun je meepraten en reageren op stellingen. Na afloop kun je verder in gesprek met de studieleiders en ook live chatten met studenten van de verschillende opleidingen. Online kun je diverse filmpjes bekijken waarin studenten over hun ervaringen vertellen. Na afloop van deze avond is er volop gelegenheid telefonisch of via chat door te praten met studenten en docenten.

Wil je vast een kijkje nemen bij onze opleidingen? Dat kan:

Zo doe je mee

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Voorafgaande aan de online open avond ontvang je informatie over hoe je mee kunt doen. We zien je graag dan!