Driestarjournaal

Nu er geen fysiek onderwijs in scholen meer plaatsvindt, staan scholen, ouders en leerlingen voor de uitdaging om het onderwijs thuis zo goed mogelijk voortgang te laten vinden. Daarom zijn we in samenwerking met de RO Driestarjournaal gestart. Iedere schooldag starten we met een Bijbelvertelling die thuis door iedereen bekeken kan worden.

Driestarjournaal vrijdag 5 juni

Vandaag is er een les voor de bovenbouw over Ethiopië.

Rooster Driestarjournaal

Deze week zijn er nog enkele afleveringen die in samenwerking met Woord en Daad zijn gemaakt. Dinsdag een les van Geef ze een TIEN! voor de bovenbouw. Woensdag een les over Ethiopië voor de onderbouw. Donderdag een les over Ethiopië voor de bovenbouw,

Meer afleveringen

Klik hier voor meer afleveringen van Driestarjournaal.

Andere programma's

Naast het Driestarjournaal zijn via de RO ook nog andere programma’s te volgen voor kinderen, volwassenen en gezinnen. We brengen een selectie hieruit graag onder jullie aandacht.

Maandag – vrijdag

13.30u – 13.45u Boekenwurmen Junior

17.15u – 17.30u Boekenwurmen Medior

19.00u – 20.00u RO Kindertrein

19.00u – 20.00u Verhalenhut

21.00u – 22.00u Pastorale vragen (met Ds M. Messemaker en Riekelt Pasterkamp)

21.00u – 22.00u Zingend naar de zondag

Je kunt deze programma’s luisteren en/of bekijken via Radio 1 van de Reformatorische Omroep.