Online Q&A over onze masters

• Tijd 19:30 - 20:30
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 20 april 2021

Ben jij geïnteresseerd in de master Passend Meesterschap of de master Leren en innoveren maar heb je nog vragen? Meld je dan aan voor de online q&a-sessie op dinsdag 20 april!

Tijdens de online sessie ontdek je of de master goed bij je past en hoe een opleiding bij Driestar hogeschool eruit ziet. Je kunt in gesprek gaan met studenten en docenten over onze hogeschool en al je vragen stellen!

Master Passend Meesterschap

Op 20 april kun je van 19.30 - 20.30 terecht met al je vragen bij docent Hanna de Jong-Markus en een huidige masterstudent over de master Passend Meesterschap. Wil je meer weten over de inhoud van de master? Klik dan op de knop hieronder.

Meer informatie over de opleiding

Master Leren en Innoveren

Op 20 april zitten course director Lennart Visser en een huidige student om 19.30 uur voor je klaar om al je vragen over de master Leren en innoveren te beantwoorden. Wil je meer weten over de inhoud van de master? Klik dan op de knop hieronder.

Meer informatie over de opleiding

Meer informatie

Wil je op korte termijn graag meer weten over de masters van Driestar hogeschool? Of ze bij je passen? Hoe je de Lerarenbeurs kunt inzetten? Neem dan contact op met:

Heb je behoefte aan meer informatie over Driestar hogeschool? Kijk dan even op deze pagina of bekijk ons Instagram-account hier!

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldformulier hieronder. Geef je voorkeur door voor de master en laat je contactgegevens achter. Heb je al een vraag? Geef die dan ook gelijk even door. Voorafgaand aan de q&a-sessie ontvang je dan van ons de link naar de bijeenkomst!