Open avond lerarenopleiding voortgezet onderwijs

Donderdag 14 mei kun je in Gouda kennismaken met onze lerarenopleidingen voor het voortgezet onderwijs.

Tijdens de open avond zijn er ook vakcolleges voor de huidige studenten. Je kunt zo’n college bijwonen en op die manier een indruk opdoen van inhoud, niveau en tempo. Ook ontmoet je studenten en hoor je wat hun ervaringen zijn. Op die manier krijg je een zo compleet mogelijke indruk van onze lerarenopleidingen.

Programma

We beginnen om 18.30 uur met een algemene voorlichting. Vanaf 18.00 uur staat de koffie voor je klaar.

18.30-19.15 uur     Voorlichting over de opleiding

Opening en algemene voorlichting over de opleiding en de verschillende studieroutes door Gerrit Beunk en Johan Strijbis.

19.15-21.15 uur     Voorlichting en meelopen per opleiding

De voorlichtingen per opleidingen hebben diverse tijdsschema’s in verband met de tijden van de verschillende vakcolleges.

Meer informatie:

Aanmelden

Kom je langs? Meld je dan alvast aan via het aanmeldformulier. We kunnen dan vooraf de indeling maken voor de verschillende vakken.