Open collegedag pabo en leraar voortgezet onderwijs

Kom op vrijdag 6 december naar de open collegedag op Driestar hogeschool! Op deze dag kun je kennismaken met de voltijdopleiding van onze pabo en lerarenopleidingen voor het voortgezet onderwijs.

Programma pabo

We hebben een gevarieerd programma voor je samengesteld. Je volgt onder andere een college van pedagogiek. Daarnaast kun je zelf een keuze maken om een vak te volgen. Wil je weten wat rekenen op de pabo inhoudt? Wil je juist een college van het vak schrijven bijwonen? Je kunt zelf een keuze maken.

Na de lunch kun je twee workshops volgen:

• Studenthuisvesting: hoe is het is om naast de school te wonen en te studeren?
  • Internationalisering: hoe is het om in het buitenland te studeren?
  • Kies de juiste studieroute
  • Hoe is het om student te zijn?
  • Rondleiding

Programma lvo

Hoewel de opleiding Leraar voortgezet onderwijs bij ons voornamelijk een avondopleiding is, kun je op deze open collegedag overdag eens meemaken wat deze opleiding inhoudt. Je start met een opening en krijgt vervolgens een stevig college uit het zogenoemde 'generiek programma’. Dit programma is vooral gericht op een goede leraar worden die stevig in zijn schoenen staat.

Na de lunch krijg je voorlichting over het geheel van de studie en de studieroutes die Driestar hogeschool aanbiedt.