Zomerschool voor christelijke young professionals

• Datum 22 augustus 2022
  • Tijd 11:00
  • Locatie Driestar educatief, Gouda
  • Inschrijven Niet nodig

Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

De zomerschool is bedoeld voor hoger opgeleide professionals tot 35 jaar. In deze week geven sprekers uit onder andere de politiek, de wetenschap en het maatschappelijk veld interactieve presentaties over diverse onderwerpen. Daarnaast is er aandacht voor vorming vanuit het christelijk gedachtengoed door middel van een persoonlijke leerlijn. Ook staan er culturele activiteiten op het programma en is er voldoende mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting.

Impressie

Hieronder vind je een impressie van de voorgaande jaren.

Initiatiefnemers

Het initiatief voor de zomerschool ligt bij het Panel Presentie. Dit panel werkt op de achtergrond en houdt zich bezig met maatschappelijke ontwikkelingen en de impact daarvan op kerken en organisaties binnen de gereformeerde gezindte en de manier waarop deze daarop kunnen reageren.

Driestar hogeschool voert het programma uit, in samenspraak met de Erdee Media Groep (EMG), VGS en de Reformatorische Maatschappelijke Unie (RMU).

Kosten voor deelname zijn € 150,- voor studenten en € 395,- voor werkenden.
Tip: vraag de vergoeding van kosten en/of vrije dagen als studietijd bij je werkgever (of zet een persoonlijk keuzebudget hiervoor in). In je arbeidsvoorwaarden zijn doorgaans genoeg vrije keuzes voor scholing mogelijk.

Stichting Zomerschool Panel Presentie heeft ANBI-status. Bekijk de algemene gegevens en het beleidsplan.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de zomerschool. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth van Linschoten.