Masterclass Transactionele Analyse Ι Proefstuderen master Leren en innoveren

• Tijd 13:00 - 15:00
  • Locatie Driestar hogeschool, Gouda
  • Inschrijven Voor 30 januari 2023

Hoe voer jij innovaties in je eigen (onderwijs)praktijk uit? Hoe betrek je je collega’s hierbij?

In de masterclass neemt drs. Ellen J. Aanen-Zilvold je samen met de tweedejaarsstudenten mee in de Transactionele Analyse (TA) van Berne. Je leert hoe je beter kunt communiceren met behulp van inzichten uit deze theorie. We starten deze masterclass met het verkennen van het begrip 'autonomie', dat volgens Berne het doel van de Transactionele Analyse is. Vervolgens bespreken we tijdens de toepassingsmogelijkheden van de TA in jouw communicatie met collega’s.

Master Leren en innoveren

De masterclass is een onderdeel van de master Leren en innoveren. Wil je meer weten over deze master? Kom proefstuderen bij de masterclass Transactionele Analyse op dinsdag 31 januari van 13.00 uur tot 15.00 uur in Gouda. Om 13.00 uur starten we met een lunch samen met de tweedejaarsstudenten. Aansluitend vindt de masterclass plaats van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Aanmelden

De master Leren en innoveren is een samenwerking tussen CHE, Viaa en Driestar hogeschool.

Aanmelden voor de masterclass doe je via onderstaand formulier. Er zijn geen kosten verbonden aan de masterclass en lunch.