Online open dag alle opleidingen

• Datum 12 april 2021
  • Tijd 14:30 - 21:45
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 12 april 2021

Op maandagmiddag en -avond 12 april 2021 ontmoeten we je graag weer op onze online open dag! Ontmoet studenten en docenten, volg de voorlichting van je keuze en bekijk de verschillende video’s.

Van elke opleiding kun je een voorlichting volgen via een livestream. Daarin gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek en ontdek je of deze opleiding bij je past. Via de chat kun je meepraten en reageren op stellingen. Na afloop kun je verder in gesprek met de studieleiders en ook live chatten met studenten van de verschillende opleidingen. Online kun je diverse filmpjes bekijken waarin studenten over hun ervaringen vertellen. Na afloop van deze dag is er volop gelegenheid telefonisch of via chat door te praten met studenten en docenten.

Aanmelden

Meld je onderaan deze pagina aan voor deze open dag en geef aan welke voorlichtingen en deelsessies je wilt volgen. Voorafgaande aan de open dag krijg je dan van ons meer informatie over het programma en hoe we je hopen te ontmoeten in een van onze deelsessies.

Programma livestreams

14.30 – 15.15 uurVoorlichting pabo voltijdopleidingen (inclusief Samen opleiden-route en vwo-route), met Arjan van Tol, Geerten Zwemer en student Valerie Schipper.
15.30 – 16.15 uurVoorlichting duale lerarenopleiding voortgezet onderwijs (Opleiden in de school), met Johan Strijbis, schoolopleider Jan Vermeulen en student Stijn van Pelt.
16.30 – 17.15 uurVoorlichting ad-opleiding Pedagogisch educatief professional met Evert de Bruin, docent Laura Zwoferink en student Daniël Gelderblom.
19.00 – 19.45 uur Voorlichting pabo deeltijdopleidingen (inclusief zij-instroomroute) met Nico den Besten, docent Arjan Groeneweg en student Annefien Tigelaar.
19.45 – 20.30 uurVoorlichting deeltijd lerarenopleiding voortgezet onderwijs (inclusief zij-instroomroute) met Gerrit Beunk, docent Corien de Leeuw en student Joanne Petersen.
20.30 – 21.15 uurVoorlichting deeltijdopleiding Pedagogiek, met Evert de Bruin, docent Mathilde Plender en student Emma Maljaars.

Doorpraten over de opleiding Leraar basisonderwijs (pabo)

Na afloop van de live-voorlichting over de pabo kun je ’s avonds met de studieleider en de studenten doorpraten over het studieprogramma en al je vragen persoonlijk stellen.

19.45 – 20.15 uur  Deelsessie pabo voltijd, met Arjan van Tol
Deelsessie pabo deeltijd, met Nico den Besten

Doorpraten over de lerarenopleiding voortgezet onderwijs (LVO)

Na afloop van de live-voorlichting over de deeltijdopleidingen van de LVO kun je met studieleiders doorpraten over het studieprogramma en een vakgericht webinar volgen. In beide sessies is ruimte voor ontmoeting en jouw persoonlijke vragen.

20.30 – 21.30 uur Deelsessie deeltijd en zij-instroom (generiek programma), met Gerrit Beunk.
Deelsessie Opleiden in de school, met Johan Strijbis.
20.30 – 21.00 uurVakgerichte opleidingswebinars lerarenopleidingen voortgezet onderwijs, met de studieleiders van de opleidingen Duits, economie, Engels, geschiedenis, godsdienst, Nederlands, wiskunde.

Doorpraten over ad-pep of pedagogiek

Deelsessie ad-opleiding Pedagogisch educatief professional met Evert de Bruin.
Deelsessie hbo-opleiding Pedagogiek met Mathilde Plender.

Meer informatie:

Hoe heet je?
Laat hieronder je adresgegevens achter als je een op-de-bank pakketje wilt ontvangen! (aanmelden uiterlijk 6-4)
Wat doe je op dit moment?
Aanmelden