Online open dag alle opleidingen

  • Datum 24 maart 2022
  • Tijd 16:00 - 22:00
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 23 maart 2021

Op donderdagmiddag en -avond 24 maart 2022 ontmoeten we je graag weer op onze online open dag! Ontmoet studenten en docenten, volg de voorlichting van je keuze en bekijk de verschillende video’s.

Van elke opleiding kun je een voorlichting volgen via een livestream. Daarin gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek en ontdek je of deze opleiding bij je past. Via de chat kun je meepraten en reageren op stellingen. Na afloop kun je verder in gesprek met de studieleiders en ook live chatten met studenten van de verschillende opleidingen. Online kun je diverse filmpjes bekijken waarin studenten over hun ervaringen vertellen. Na afloop van deze dag is er volop gelegenheid telefonisch of via chat door te praten met studenten en docenten.

Aanmelden 

Meld je onderaan deze pagina aan voor deze open dag en geef aan welke voorlichtingen en deelsessies je wilt volgen. Voorafgaande aan de open dag krijg je dan van ons meer informatie over het programma en hoe we je hopen te ontmoeten in een van onze deelsessies. 

Programma livestreams

Het programma van de livestreams start om 16.00 uur. Meer informatie over de volgorde van de streams wordt binnenkort bekend gemaakt.

Doorpraten over de opleidingen 

Na afloop van de live-voorlichting van alle opleidingen kun je ’s avonds met de studieleider en de studenten doorpraten over het studieprogramma en al je vragen persoonlijk stellen. 

Meer informatie:

Hoe heet je?
Laat hieronder je adresgegevens achter als je een op-de-bank pakketje wilt ontvangen! (aanmelden uiterlijk 1-11)
Wat doe je op dit moment?
Aanmelden