Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek, AD en Masters

Welkom in Gouda op dinsdagavond 12 mei of donderdagavond 14 mei voor de open avonden van alle deeltijdopleidingen van Driestar hogeschool.

Op 12 mei kun je kennismaken met de deeltijdroute van de opleiding Leraar basisonderwijs (pabo), de AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional, onze hbo-opleiding pedagogiek en de professionele masters van Driestar hogeschool.

19.30 uur                        Ontvangst met koffie

20.00 uur - 21.15 uur   Voorlichting per opleiding

Tijdens de voorlichtingen krijg je informatie over de opleiding. Je kunt in gesprek met docenten en zo mogelijk met studenten. Er is alle ruimte om je vragen te stellen en een indruk te krijgen of de opleiding waarin je interesse hebt, iets voor jou is. Hartelijk welkom!

Je ontmoet deze avond de volgende docenten:

• Nico den Besten (pabo deeltijdroute)
  • Mathilde Plender (pedagogiek)
  • Lennart Visser (masters)
  • Evert de Bruin (AD Pedagogisch Educatief Professional)

De open avond van de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs is op donderdagavond 14 mei.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met studentzaken. Aanmelden kan via onderstaand formulier.