Opening studiejaar 2020

We zien ernaar uit om de (eerstejaars) studenten op onze hogeschool te ontmoeten. Weet je welkom!

Studiegids Hbo Pedagogiek

Studiegids Leraar Voortgezet Onderwijs (inclusief benodigde studieboeken)

Informatie Leraar Basisonderwijs

Voltijd
Het introductieprogramma voor de voltijd pabostudenten is verdeeld over alle dagen. Globaal is het programma als volgt:

• Maandag 31 augustus
    Introductie voor studenten van de studieroutes samen opleiden, OA- en VWO-route
  • Dinsdag 1 september
    Opening voor alle pabostudenten. Deze bijeenkomst begint om 15.00 uur. Een deel van de studenten kan deze bijeenkomst bijwonen. De bijeenkomst is ook online te volgen.
  • Woensdag 2 september
    - Introductie voor studenten van de reguliere route
    - Online-sessie voor studenten samen opleiden, OA- en VWO-route
  • Donderdag 3 september
    Programma op de hogeschool voor alle pabo 1 studenten (wisselprogramma)
  • Vrijdag 4 september
    Online-sessies voor alle studenten

Deeltijd
De deeltijdstudenten worden op maandag 31 augustus verwacht. De opening is om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. De openingsbijeenkomst op dinsdag 1 september is voor deeltijdstudenten facultatief.

Boekenlijsten 2020-2021

Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Je kunt je de studieboeken bestellen bij Boekhandel Smit in Gouda. Bestellen als (a.s.) student, levert je levert je 5% korting op. Let op de voorwaarden. Natuurlijk kun je de boeken ook bij een andere boekhandel bestellen. Verder wijzen we je op www.marktplaats.nl of www.bol.com. Kijk ook op de Facebookpagina van de hogeschool (alleen met FB-account). De meeste boeken gebruik je meerdere jaren. Daarom zijn de kosten voor studieboeken van de overige studiejaren veel lager.

Jaaropening 1 september

Op 1 september willen we het jaar met elkaar openen. Vanwege de bestaande coronamchaatregelen zal dit deels fysiek en deel online plaatsvinden. Wil je er fysiek bij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan. Er kunnen maximaal 50 studenten bij aanwezig zijn.