Driestarjournaal

Nu er geen fysiek onderwijs in scholen meer plaatsvindt, staan scholen, ouders en leerlingen voor de uitdaging om het onderwijs thuis zo goed mogelijk voortgang te laten vinden. Daarom zijn we in samenwerking met de RO Driestarjournaal gestart. Iedere schooldag starten we met een Bijbelvertelling die thuis door iedereen bekeken kan worden.

Driestarjournaal dinsdag 26 mei

Vandaag gaat de Bijbelvertelling over Daniël 3 en 5: De ondergang van Babel.

Rooster Driestarjournaal

Klik hier om het rooster van het Driestarjournaal van 11 tot en met 29 mei te bekijken.

Meer afleveringen

Klik hier voor meer afleveringen van Driestarjournaal.

Andere programma's

Naast het Driestarjournaal zijn via de RO ook nog andere programma’s te volgen voor kinderen, volwassenen en gezinnen. We brengen een selectie hieruit graag onder jullie aandacht.

Maandag – vrijdag

13.30u – 13.45u Boekenwurmen Junior

17.15u – 17.30u Boekenwurmen Medior

19.00u – 20.00u RO Kindertrein

19.00u – 20.00u Verhalenhut

21.00u – 22.00u Pastorale vragen (met Ds M. Messemaker en Riekelt Pasterkamp)

21.00u – 22.00u Zingend naar de zondag

Je kunt deze programma’s luisteren en/of bekijken via Radio 1 van de Reformatorische Omroep.