1 april 2022

Vraag nu de lerarenbeurs aan!

Vanaf vandaag, 1 april 2022, kun je de lerarenbeurs weer aanvragen. Benieuwd hoe jij de lerarenbeurs kunt inzetten? Ontdek het in dit nieuwsbericht.

De lerarenbeurs

Ken jij de Lerarenbeurs al? Als je een jaar of langer aan het werk bent kun je de master die je wilt volgen vanuit de Lerarenbeurs bekostigen. Vanaf 1 april 2022 kun je de beurs aanvragen. Maar: wees er snel bij want de toekenning van de beurzen is op volgorde van inschrijving. Een ideale win-win situatie: voor jou en je (aanstaande) werkplek.

Ontdek de masters!

Bij Driestar hogeschool kun je op vier thema's een master volgen. Lees verder voor meer informatie over deze masters. Wil jij weten of de master Passend meesterschap of Leren en innoveren bij je passen? Je ontdekt het in deze master voorlichting. Lennart Visser en Hanna de Jong vertellen je alles over de masters en het studeren aan Driestar hogeschool.

Master Passend meesterschap

Wil jij een optimale omgeving creëren waarin de veelzijdigheid van al je leerlingen tot hun recht komt? Bij deze master ontdek jij hoe je bij de kwaliteiten en mogelijkheden van al je leerlingen kunt aansluiten. Echt inclusief onderwijs dus! Klik hier voor meer informatie.

Maaike koos voor de Master Passend meesterschap: “Ik merkte dat ik de verbinding met de kinderen en ouders, en met mensen er omheen, ontzettend leuk vind. Maar hoe ik kan ik die verbinding versterken, zodat het onderwijs de leerling ten goede komt binnen de diversiteit van de groep? Dat maakte dat ik uitkwam bij de master Passend meesterschap.” Lees hier het hele verhaal van Maaike.

Master Leren en innoveren: Teacher Leader

 Wil jij steeds blijven vernieuwen en ontdekken hoe jij je onderwijs beter kunt maken? Bij de master Leren en innoveren ga jij daarmee aan de slag. Draag bij aan de veranderingen in de school en onderzoek nieuwe lesmethoden. Jij inspireert je collega’s om steeds te blijven innoveren. Klik hier voor meer informatie.

Edwin koos voor de Master Leren en innoveren: “Kortom, de master Leren en innoveren is geschikt voor een kartrekkende leerkracht die op een doordachte, duurzame en onderbouwde manier wil gaan innoveren in zijn eigen onderwijspraktijk.” Lees hier het hele verhaal van Edwin.

Master’s Learning and innovation: Christian Education

 Ga aan de slag met je visie op christelijk onderwijs. Ontdek hoe wereldwijd naar onderwijs wordt gekeken, hoe dit is ontstaan en verrijk je kennis en vaardigheden samen met masterstudenten uit andere landen. Deze master is Engelstalig en start in september 2022. Klik hier voor meer informatie.

Master Educational Leadership

 Ben jij de schoolleider van de toekomst? Ontwikkel jezelf tot een excellente schoolleider met visie voor de snel veranderende omgeving waarin we werken en leven. Draag jij bij aan een optimale leeromgeving voor de leerling en de leerkracht? Klik hier voor meer informatie. 

Contact

Wil je op korte termijn graag meer weten over de masters van Driestar hogeschool? Of ze bij je passen? Of hoe je de Lerarenbeurs kunt inzetten? Neem dan contact op met: