14 mei 2021

9 juni: MLI-CE Experience: Didactic Diamond

Vanaf september 2022 kun je met een nieuwe groep studenten aan de slag met de Master Learning and Innovation, track: Christian Education. Wil jij je kennis en vaardigheden over thema’s rondom christelijk onderwijs verdiepen dan is deze master misschien wel iets voor jou. Bij deze internationale master ga je met onderwijsprofessionals wereldwijs aan de slag om als teacher leader te worden opgeleid.

Wil je meer weten over het programma?

Doe mee met de gratis online sessie op woensdag 9 juni 2021, 14.30 tot 17.00 uur. Je maakt kennis met de inhoud van de master en het programma. Door een online lezing door onze academisch directeur dr. Piet Murre kom je meer te weten over hoe jij het ‘model of the Didactic Diamond’ goed kunt inzetten in je dagelijks werk.

Na afloop is er een Q&A en kun je al je vragen kwijt. Ook (oud)studenten zullen daarbij zijn. Voertaal van de opleiding en de experience is Engels.

Je bent van harte welkom om mee te doen, ook al twijfel je of je de studie echt wilt doen. Ook alumni en andere geïnteresseerden in de lezing van dr. Piet Murre zijn van harte welkom. Na afloop kun je ook de online borrel bijwonen. Meld je hier aan.

• 14.30 uur: Online binnenlopen
  • 15.00 uur: Welkom en introductie
  • 15.15 uur: Lezing dr. Piet Murre: Didactic Diamond in Christian Education
  • 16.45 uur: Q&A / Online borrel
  • 17.30 uur: Sluiting

Voor meer informatie en vragen kun je contact met ons opnemen.

Klik hier om je aan te melden voor de MLI-CE Experience