10 juni 2020

Het coronavirus: update

Driestar educatief volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en neemt passende maatregelen als dat nodig is. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de GGD.

Vanaf 1 juni zijn we begonnen met een gedeeltelijke en gefaseerde fysieke herstart van de activiteiten. Studenten en toekomstige studenten worden op de hoogte gehouden van de afronding van het huidige cursusjaar en de start van het nieuwe cursusjaar na de zomervakantie.

De situatie vraagt om maximale creativiteit en inzet van iedereen. We zien dat gelukkig overal om ons heen gebeuren, en wensen iedereen die betrokken is bij het onderwijs hier veel succes en wijsheid bij. Als je naar aanleiding van deze informatie vragen heb, mail dan naar corona@driestar-educatief.nl.

Bezoekers en hygiëne

We vragen bezoekers van een van de gebouwen van Driestar educatief rekening te houden met de geldende hygiënevoorschriften. Als je ziek bent, blijft je thuis.

Voor bezoekers van het gebouw in Gouda maken we in dit filmpje duidelijk wat er van je verwacht wordt om je aan de anderhalve meter afstand te houden.

Anderhalve meter op Driestar hogeschool

Anderhalve meter op Driestar hogeschool

Hoe ziet dat eruit als je bij ons op bezoek komt?

Nadere informatie

Wij informeren medewerkers en studenten via de interne communicatiekanalen Portaal (medewerkers) en Eduweb (studenten). Houd deze kanalen in de gaten voor alle relevante informatie en updates. Heb je vragen? corona@driestar-educatief.nl.