Proefstuderen - Leraar voortgezet onderwijs

Wanneer je interesse hebt om de lerarenopleiding bij ons te volgen, adviseren we je sterk om één of meerdere colleges bij te wonen.

Onze studenten zijn druk met tentamens en stage. Daarom is het tot begin februari niet mogelijk om colleges bij te wonen.

Rond die tijd staan ook de nieuwe data op de site.

Je kunt dan een indruk opdoen van het niveau waarop les gegeven wordt. Meerdere malen horen we namelijk van studenten dat ze verrast zijn door het pittige niveau in de colleges en het forse tempo door het jaar heen. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met de kwaliteit die we willen bieden.

Tijdens het bijwonen van colleges kun je de sfeer proeven van onze hogeschool. Daarnaast kun je andere studenten spreken. Kortom: als jij een goede keuze wilt maken of onze hogeschool de juiste plek voor jou is, is het raadzaam om een paar colleges bij te wonen.

Je bent hiervoor van harte welkom op een dinsdag- of donderdagavond. Op dinsdagavond zijn er lessen voor het pedagogisch-didactisch programma en op donderdagavond voor het vakinhoudelijke programma.