Alumni

Ook met je diploma op zak ben je nog steeds van harte welkom op onze hogeschool! We hebben je tijdens je opleiding leren kennen en zien je graag terug.

We merken dat oud-studenten contact houden en elkaar helpen in hun loopbaan. En zij niet alleen, wij dragen ook graag ons steentje bij. Wie weet kunnen we elkaar helpen om het christelijk onderwijs verder te verbeteren. Jouw ervaringen en jouw expertise zijn voor ons erg waardevol. We horen graag van je in onze Facebookgroep voor alumni. 

Activiteiten voor alumni

Om contact te houden organiseren we allerlei activiteiten die voor jou als alumnus interessant zijn. Kijk regelmatig in onze agenda, zo blijf je op de hoogte van alle bijeenkomsten bij Driestar educatief. 

Bij Driestar onderwijsadvies vind je ons aanbod aan de hand van adviesthema’s per onderwijstype. Of je nu in het primair onderwijs werkt, in het voortgezet onderwijs lesgeeft of als pedagoog aan de slag gaat: we hebben voor ieder wat wils. 

Tijdens jouw studie bouw je een waardevol netwerk op. Tijdens onze activiteiten loop je oud-studenten en docenten gemakkelijk tegen het lijf. Zo kun je op een laagdrempelige manier ervaringen en kennis uitwisselen.

Een cadeau voor elke alumnus

We zien je graag terug op een van onze activiteiten! Daarom geven we je bij het afstuderen een waardebon voor een gratis cursus of bijeenkomst cadeau. Deze waardebon is 3 jaar geldig en geldt voor alle afgestudeerden vanaf juni 2014. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden, deze zie je hieronder.

Kopie van je diploma nodig?

Het diplomaregister is een online register dat digitaal diplomagegevens opslaat van door het ministerie van OCW bekostigde opleidingen. Een uittreksel van dit register heeft dezelfde waarde als een gewaarmerkte kopie van onze hogeschool. Je kunt je diplomagegevens zien door in te loggen via www.mijndiplomas.nl.  

Wil je je verder professionaliseren?

Ook nu je je diploma hebt, zul je merken dat de onderwijsomgeving blijft veranderen. Nieuwe onderwijsmethoden en -technieken vragen van je dat je je blijft ontwikkelen. Wil je verder studeren of je verder professionaliseren? We bieden verschillende post-hbo-opleidingen en masteropleidingen aan. Weet je niet zo goed wat bij je past en wil je graag advies? Ga dan naar Driestar onderwijsadvies. We helpen je graag!

Alle bachelorstudenten ontvangen bij hun diploma-uitreiking een waardebon voor gratis deelname aan een cursus of bijeenkomst. Op het aanmeldformulier voor een cursus of bijeenkomst kun je aangeven dat je gebruik maakt van je waardebon. In dat geval wordt er geen factuur gestuurd. Aan het gebruik van de waardebon zijn een aantal voorwaarden verbonden:
  • Deze waardebon is 3 jaar geldig voor studenten die na juni 2014 zijn afgestudeerd. Studenten die eerder zijn afgestudeerd hebben en waardebon ontvangen die 1,5 jaar geldig is.
  • De waardebon moet in één keer en in zijn geheel ingewisseld worden. Er vindt geen restitutie plaats wanneer de kosten van de cursus lager zijn dan het bedrag dat aangegeven staat op de waardebon.
  • Deze waardebon is alleen te gebruiken bij individuele inschrijvingen.
  • De waardebon is niet verzilverbaar.
  • De waardebon is persoonsgebonden.
  • Je kunt je tot twee weken vooraf afmelden voor een cursus waarvoor je je opgegeven hebt. Als je de waardebon hebt ingezet en binnen twee weken voor aanvang van de cursus afmeldt, wordt het cursusgeld in rekening gebracht en gaat de waardebon dus verloren.