Leraar Duits

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar Duits Zij-instroomroute aan Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

OpleidingOpleiden in de School

Leraar Duits

Leer jij graag in de praktijk en kan je niet wachten om voor de klas te staan als leraar Duits? Kies dan voor de Opleiden in de School-route bij Driestar hogeschool in Gouda. Tijdens deze 4 jaar durende voltijdopleiding combineer je leren op de hogeschool met werken op je opleidingsschool.

OpleidingDeeltijdroute

Leraar Duits

Wil je een tweedegraads lerarenopleiding volgen naast je baan? En heb je interesse in de Duitse taal en cultuur? Bij Driestar hogeschool in Gouda word je in 4 jaar opgeleid tot een vakbekwame leraar Duits, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten. Na succesvol afronden van de deeltijdopleiding ontvang je een volwaardig hbo-diploma.

Leraar Engels

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar Engels Zij-instroomroute aan Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

Leraar Nederlands

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar Nederlands zij-instroomroute van Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

OpleidingOpleiden in de School

Leraar Nederlands

Leer jij graag in de praktijk en kan je niet wachten om voor de klas te staan als leraar Nederlands? Kies dan voor de Opleiden in de School-route bij Driestar hogeschool in Gouda. Tijdens deze 4 jaar durende voltijdopleiding combineer je leren op de hogeschool met werken op je opleidingsschool.

OpleidingDeeltijdroute

Leraar Nederlands

Wil je een tweedegraads lerarenopleiding volgen naast je baan? En heb je interesse in de Nederlandse taal en letterkunde? Volg dan de deeltijdopleiding Leraar Nederlands bij Driestar hogeschool in Gouda en word in 4 jaar opgeleid tot een vakbekwame leraar Nederlands, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

Leraar Economie

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar economie zij-instroomroute van Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.