OpleidingZij-instroomroute

Leraar Nederlands

De opleiding leraar voortgezet onderwijs Nederlands is voor iedereen met een liefde voor letterkunde en een hart voor leerlingen. Heb jij altijd al iets met de Nederlandse taal gehad en wil je graag leren hoe je dit enthousiasme aan leerlingen over kunt brengen?

OpleidingZij-instroomroute

Leraar Wiskunde

Als leraar wiskunde heb je een hart voor leerlingen en ga je graag de uitdaging aan om hen het nut en het plezier van wiskunde over te brengen. De vakinhoudelijke kennis en didactische vaardigheden die je hiervoor nodig hebt, leer je in deze opleiding.

Leraar Godsdienst

Met deze tweedegraads lerarenopleiding word je een vakbekwame leraar godsdienst, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

Leraar Godsdienst