OpleidingZij-instroomroute

Leraar Nederlands

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar Nederlands zij-instroomroute van Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

Leraar Nederlands

Leer jij graag in de praktijk en kan je niet wachten om voor de klas te staan als leraar Nederlands? Kies dan voor de Opleiden in de School-route bij Driestar hogeschool in Gouda. Tijdens deze 4 jaar durende voltijdopleiding combineer je leren op de hogeschool met werken op je opleidingsschool.

Leraar Nederlands

Wil je een tweedegraads lerarenopleiding volgen naast je baan? En heb je interesse in de Nederlandse taal en letterkunde? Volg dan de deeltijdopleiding Leraar Nederlands bij Driestar hogeschool in Gouda en word in 4 jaar opgeleid tot een vakbekwame leraar Nederlands, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

OpleidingZij-instroomroute

Leraar Wiskunde

Ben je al in het bezit van een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Bij de opleiding Leraar wiskunde zij-instroomroute van Driestar hogeschool in Gouda haal je in maximaal 2 jaar je tweedegraads onderwijsbevoegdheid.

Leraar Wiskunde

Leer jij graag in de praktijk en kan je niet wachten om voor de klas te staan als leraar Wiskunde? Kies dan voor de Opleiden in de School-route bij Driestar hogeschool in Gouda. Tijdens deze 4 jaar durende voltijdopleiding combineer je leren op de hogeschool met werken op je opleidingsschool.

Leraar Wiskunde

Wil je een tweedegraads lerarenopleiding volgen naast je baan? En word jij blij van algebra, meetkunde en kansberekening? Bij Driestar hogeschool in Gouda word je tijdens de deeltijdopleiding leraar wiskunde in 4 jaar opgeleid tot een vakbekwame leraar met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

Leraar Godsdienst

Wil je een tweedegraads lerarenopleiding volgen naast je baan? En wil je graag jouw kennis over- en passie voor religie delen met jongeren? Bij Driestar hogeschool in Gouda word je tijdens de deeltijdopleiding leraar Godsdienst in 4 jaar opgeleid tot een vakbekwame leraar met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

Leraar Godsdienst

Leer jij graag in de praktijk en kan je niet wachten om voor de klas te staan als leraar Godsdienst? Kies dan voor de Opleiden in de School-route bij Driestar hogeschool in Gouda. Tijdens deze 4 jaar durende voltijdopleiding combineer je leren op de hogeschool met werken op je opleidingsschool.