Leraar Duits

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken in het onderwijs! Met deze tweedegraads lerarenopleiding word je een vakbekwame leraar Duits, met sterke pedagogische en didactische kwaliteiten.

OpleidingOpleiden in de School

OpleidingDeeltijdroute

Leraar Engels

De opleiding Leraar voortgezet onderwijs Engels is perfect voor iedereen met een hart voor leerlingen en de Engelse taal. Als leraar zie jij het als een uitdaging om de liefde voor de Engelse taal over te brengen aan jouw leerlingen.

Leraar Nederlands

De opleiding leraar voortgezet onderwijs Nederlands is voor iedereen met een liefde voor letterkunde en een hart voor leerlingen. Heb jij altijd al iets met de Nederlandse taal gehad en wil je graag leren hoe je dit enthousiasme aan leerlingen over kunt brengen?

OpleidingOpleiden in de School

OpleidingDeeltijdroute

Leraar Economie

Als leraar economie hebt je een hart voor leerlingen en wil je hen de liefde voor economische vakken graag overbrengen. In deze tweedegraads lerarenopleiding leer je economie op hoog niveau beheersen en gaan theorie en praktijk hand in hand.