15 oktober 2021

5 redenen om voor Driestar hogeschool te kiezen!

Door Driestar hogeschool

Ben jij al bezig met je studiekeuze? We helpen je graag een handje op weg. 5 redenen om te kiezen voor Driestar hogeschool in Gouda:

Ben jij al bezig met je studiekeuze? We helpen je graag een handje op weg. 5 redenen om te kiezen voor Driestar hogeschool in Gouda💪:

🎓 1. Driestar hogeschool is opnieuw verkozen tot beste pabo van West-Nederland! Vijf van onze opleidingen zijn zelfs een landelijke topopleiding: Leraar basisonderwijs, Leraar Nederlands, Pedagogiek, Leraar Wiskunde en de associate degree Pedagogisch educatief professional

☂️ 2. Bij Driestar educatief, waar Driestar hogeschool onderdeel van is werken echte onderwijs- en opvoedingsspecialisten. Met het lectoraat, onderzoekscentrum, en onze onderwijsadviseurs kijken we verder dan alleen het opleiden van onze studenten. Als kenniscentrum leveren we onze bijdrage aan Christelijke onderwijs in binnen- en buitenland.

📖 3. De Christelijke identiteit. Wanneer het geloof een belangrijke rol speelt in jouw leven, is het fijn om daar ook op school ruimte voor te vinden. Zo wordt je gevormd als mens, maar ook in de rol die je later zult hebben, bijvoorbeeld als Christelijke leerkracht of pedagoog.

🙏 4. Op onze hogeschool heerst een persoonlijke sfeer: studenten en docenten voelen zich betrokken op elkaar en maken veel tijd vrij voor elkaar. Leren doe je met en van elkaar! 

🏙️ 5. De stad Gouda. Gouda is centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als je met de trein komt, wandel je binnen een paar minuten van het station naar de hogeschool. Daarnaast is Gouda ook een onwijs leuke stad. Met het historische centrum vol winkels, musea en terrasjes en met de Reeuwijkse Plassen en het Goudse Hout op fietsafstand valt er genoeg te ontdekken. 

Driestar hogeschool

Over Driestar hogeschool

De leukste hogeschool van Gouda!

Online open dag 8 november

Ook werken in het onderwijs of de jeugdzorg? Meld je aan voor de online open dag op 12 april!

Meld je aan