Online open avond deeltijdopleidingen

• Tijd 20:00 - 21:00
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 11 maart 2024

Overweeg je om over te stappen naar het onderwijs? En ben je benieuwd hoe je werk, studie en gezin daarin kunt combineren? Dan is de online open avond voor onze deeltijdopleidingen in onderwijs en opvoeding precies wat jij nodig hebt! In een uur leer je alles wat je moet weten over jouw opleiding en is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

Tijdens dit uur kun je in een Microsoft Teamssessie vragen stellen aan studieleiders en studenten over de deeltijdopleiding waar jij in ge├»nteresseerd bent. Dat is fijn, want we kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Bijvoorbeeld:

• Hoe ziet het opleidingstraject eruit?
  • Is het goed te combineren met werk of bijvoorbeeld je gezin?
  • En vanaf wanneer ben je klaar om voor de klas te staan?

Om je hierbij te helpen is er in deze voorlichting alle ruimte voor jouw vragen. De sessie is als volgt opgebouwd:

• Korte introductie opleiding
    Hoe is de opleiding opgebouwd?
    - Waarom Driestar hogeschool?

• Ervaringen van onze deeltijdstudenten

• Ruimte voor al jouw vragen

Meld je direct aan

Wil jij meer weten over de deeltijdopleidingen? Meld je dan aan voor een voorlichting tijdens de online open avond op 11 maart 2024.

Nu aanmelden

Aanmelden online open avond

Wil jij de online open avond deeltijdopleidingen bijwonen? Je bent van harte welkom! Laat hieronder jouw gegevens achter en geef aan in welke opleiding je interesse hebt. Jij krijgt voorafgaand aan de voorlichting een link om deel te nemen.

Jouw gegevens
Jouw interesse