Contact

Heb je een vraag, suggestie of wil je een wijziging doorgeven? We horen graag van je.

Heb je een vraag over een opleiding of studieroute? Neem dan contact op met studentzaken: 0182 - 540 310

Heb je een algemene vraag of wil je een specifiek iemand spreken? Neem dan contact op met onze receptie op: 0182 - 540 333 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Bezoekadres

Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD GOUDA

Driestar hogeschool ligt op loopafstand van het NS-station. Neem bij station Gouda de uitgang 'Bloemendaal' en ga daar linksaf. Volg het fietspad langs de Burg. Jamessingel tot je aan je rechterhand ons gebouw ziet.

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein (tegenover de hogeschool). Er zijn zes oplaadplaatsen voor elektrische auto's beschikbaar. 

Is het parkeerterrein vol? Dan kan uitgeweken worden naar P+R Burgemeester Jamessingel (vijf minuten lopen), of in de avonduren naar de parkeerplaats van Driestar college aan de Bleulandweg.

Rechts naast het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. 

Openingstijden

De hogeschool is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 - 17.00 uur.

Postadres

Postbus 368
2800 AJ GOUDA

Pers

Journalisten of mediavertegenwoordigers met vragen of verzoeken aan Driestar hogeschool kunnen contact opnemen met Ineke van Asselt via telefoonnummer 06-12216056 of dit e-mailadres.

Klik hier voor een routebeschrijving naar Driestar hogeschool.

Driestar hogeschool ligt op loopafstand van het NS-station. Neem bij station Gouda de uitgang 'Bloemendaal' en ga daar linksaf. Volg het fietspad langs de Burgemeester Jamessingel tot je aan je rechterhand ons gebouw ziet.

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein. Er zijn ook zes oplaadplaatsen voor elektrische auto's beschikbaar. Is het parkeerterrein toch vol? Dan kun je je auto parkeren op de P+R Burgemeester Jamessingel. In de avonduren kun je terecht op de parkeerplaats van het Driestar College aan de Bleulandweg.
Voor mindervaliden zijn er parkeerplaatsen beschikbaar rechts naast ons gebouw.

Heb je een vraag of opmerking?

Laat die hier achter, samen met je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!