22 december 2022

5 redenen om te kiezen voor Driestar hogeschool in Gouda

Door Driestar hogeschool

Ben jij al bezig met je studiekeuze? We helpen je graag een handje op weg. Dit zijn 5 redenen om te kiezen voor Driestar hogeschool in Gouda.

En weet je op dit moment nog niet voor welke school je gaat kiezen? Bezoek dan in ieder geval onze open dag op zaterdag 11 februari 2023. Daarvoor kun je je nu aanmelden.

#1: Topleidingen

Driestar hogeschool is al vaak verkozen tot beste pabo van West-Nederland! Zo ook in de Keuzegids 2023. Ook landelijk scoren de opleidingen van Driestar hogeschool goed: Leraar Basisonderwijs en Leraar wiskunde zijn zelfs topopleidingen. En onze lerarenopleiding Engels is zelfs uitgeroepen tot de beste van het land! 

#2: Kenniscentrum in binnen- en buitenland

Bij Driestar educatief, waar Driestar hogeschool onderdeel van is, werken echte onderwijs- en opvoedingsspecialisten. Met het lectoraat, onderzoekscentrum, en onze onderwijsadviseurs kijken we verder dan alleen het opleiden van onze studenten. Als kenniscentrum leveren we onze bijdrage aan christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. 

#3: Christelijke identiteit

Driestar hogeschool heeft een christelijke identiteit. Wanneer het geloof een belangrijke rol speelt in jouw leven, is het fijn om daar ook op school ruimte voor te vinden. Zo wordt je gevormd als mens, maar ook in de rol die je later zult hebben, bijvoorbeeld als christelijke leerkracht of pedagoog. 

#4: Persoonlijke sfeer

Op onze hogeschool heerst een persoonlijke sfeer: studenten en docenten voelen zich betrokken op elkaar en maken veel tijd vrij voor elkaar. Leren doe je met en van elkaar! 

#5: Gouda is een onwijs leuke stad

De stad Gouda is centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als je met de trein komt, wandel je binnen een paar minuten van het station naar de hogeschool. 

Daarnaast is Gouda ook een onwijs leuke stad. Met het historische centrum vol winkels, musea en terrasjes en met de Reeuwijkse Plassen en het Goudse Hout op fietsafstand valt er genoeg te ontdekken. 

Meld je nu aan voor de open dag
Driestar hogeschool

Over Driestar hogeschool

Driestar hogeschool is de leukste hogeschool van Gouda en leidt - al sinds 1944 - leraren en pedagogen op die met hart en ziel een bijdrage leveren aan christelijk onderwijs en jeugdzorg.