Startbijeenkomst Ad-PEP niveau 5 komt naar Apeldoorn!

  • Datum 30 maart 2023
  • Tijd 16:00 - 18:00
  • Locatie Hoornbeeck College Apeldoorn
  • Inschrijven Voor 29 maart 2023

De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (Ad-PEP) beleeft dit jaar haar eerste lustrum. Al bijna 300 studenten volg(d)en in Gouda deze niveau 5-opleiding van Driestar Hogeschool en Hoornbeeck College. Het voorziet in een duidelijke behoefte in de krappe arbeidsmarkt.

In Gouda trekken Driestar hogeschool en Hoornbeeck College dus al samen op, omdat we graag praktijk-nabij willen zijn en dezelfde identiteit hebben. Nieuw is dat we nu ook ‘regio-nabij’ willen zijn. Concreet: in 2024 hopen we Ad-PEP in Apeldoorn aan te bieden voor de regio Noordoost-Nederland!

Wie volgen Ad-PEP? 

Ad-PEP richt zich op werknemers die werken met 2- tot 18-jarigen. Denk aan kinderopvang, (speciaal) onderwijs, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Werknemers met een niveau-4 diploma kunnen met Ad-PEP in twee jaar tijd hun hbo-niveau 5 diploma halen en eventueel verkort doorstromen naar niveau-6.

“Door deze opleiding kan ik nu ook benoemen en beter verantwoorden waarom ik bepaalde keuzes maak.” - Ad-PEP student Andrea Roozen, werkzaam in de kinderopvang

Startbijeenkomst met werkveld

Een opleiding in de regio starten kan en mag niet zonder jullie als werkgevers en werkveld. Graag willen we gezamenlijk verkennen wat nodig is om in januari 2024 een start te maken.

Wat kunnen jullie van ons verwachten? En wat verwachten wij van de betrokkenheid vanuit jullie organisaties? We nodigen je van harte uit om op 30 maart hierover met ons van gedachten te wisselen. Ben je erbij?

Meld je aan via onderstaand formulier! 

  • Wanneer: 30 maart, 16:00-18:00 uur
  • Waar: Hoornbeeck College, Musschenbroekstraat 11 in Apeldoorn
  • Hapje en drankje na afloop

Aanmeldformulier

Bijvoorbeeld voor een verslag van de bijeenkomst.