Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is Driestar educatief vier weken volledig gesloten, van week 29 tot en met 32. Als je in die periode contact zoekt met Driestar educatief geldt het volgende.
14 juli 2022
Veranderingen op de pabo van Driestar hogeschool

De pabo van Driestar hogeschool krijgt een nieuw jasje! We starten het cursusjaar 2022-2023 met een fris, nieuw curriculum. Hoe ziet de vernieuwde pabo-opleiding eruit? En wat verandert er nog meer? Een gesprek met Annelies Kraaiveld en Arjan van Tol, managers pabo.
14 juni 2022
Decanenontmoeting op 10 november. Met lezing van Lennart Visser.

Welkom bij Driestar hogeschool! We vinden het erg fijn om jullie na een aantal jaren weer in Gouda te ontmoeten voor inspiratie, informatie en uitwisseling. De decanenbijeenkomst is op donderdagmiddag 10 november vanaf 15.30 uur. Lennart Visser houdt een korte lezing over hoe jij je leerlingen kunt helpen de goede studiekeuze te maken.
14 juni 2022
Score NSE bekend: “Driestar hogeschool is een goede keuze”

Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan een hoge algemene tevredenheid te hebben over hun opleiding bij Driestar hogeschool. De hoogste score gaat naar de aansluiting op de beroepspraktijk, en de tevredenheid over de docenten.
31 mei 2022
10 edities International Class!

Vandaag vieren we de 10e editie van de International Class van Driestar hogeschool, een onderdeel van de minor Christian Education waarin studenten samen met buitenlandse studenten kennis maken met christelijk onderwijs wereldwijd.
18 mei 2022
Update vanuit de Educatieve Levensbeschouwelijke Alliantie (ELA)

Drie christelijke lerarenopleidingen voor po en vo en zes universiteiten vormen samen de Educatieve Levensbeschouwelijke Alliantie (ELA). In dit bericht praten we u bij over de voortgang van de ELA en over wat deze alliantie voor jou zou kunnen betekenen.
21 april 2022
Nieuwe vlogserie Tim zoekt uit

Waarom zou je voor het onderwijs kiezen? Welke studieroutes heeft de pabo en welke past bij mij? En waarom zou je eigenlijk kiezen voor Driestar hogeschool? Pabostudent Tim den Ouden beantwoordt in een nieuwe vlogserie veelgestelde vragen van studiekiezers. Bekijk de eerste vlog hier!
14 april 2022
Vraag nu subsidie aan voor tweede lerarenopleiding

Studenten die een tweede lerarenopleiding willen volgen en die instellingscollegegeld moeten betalen kunnen hier subsidie voor aanvragen. De subsidie wordt verstrekt in het eerste en tweede studiejaar. Voor ieder subsidiejaar moet afzonderlijk subsidie aangevraagd worden via de website van DUO. In dit bericht lees je hoe je dat doet.
13 april 2022
Gastcolleges op Driestar hogeschool: de praktijk dichtbij brengen

Binnen de pilot tieneronderwijs en de lerarenopleiding voortgezet onderwijs worden er ook gastcolleges gegeven door mensen uit de onderwijspraktijk van het primair en voortgezet onderwijs. Eén van deze gastdocenten is Cees Loendersloot, begeleider Passend Onderwijs op vmbo-school De Meerpaal, onderdeel van CSG Calvijn. We vroegen hem over zijn bijdrage aan het onderwijs op Driestar hogeschool.
12 april 2022
Vraag nu de lerarenbeurs aan!

Vanaf vandaag, 1 april 2022, kun je de lerarenbeurs weer aanvragen. Benieuwd hoe jij de lerarenbeurs kunt inzetten? Ontdek het in dit nieuwsbericht.
1 april 2022