8 oktober 2020

Driestar hogeschool opnieuw beste pabo van West-Nederland

Opnieuw komt Driestar hogeschool als beste pabo van West-Nederland naar voren in de jaarlijkse Keuzegids hbo. De opleiding Pedagogiek behoort zelfs tot de beste van het land.

Voorbereiding op loopbaan

De pabo krijgt positieve scores voor het aantal studenten dat na het eerste jaar doorgaat met studeren aan de hogeschool en het aantal studenten dat tijdig het diploma haalt. Uit de studentenoordelen (peildatum 2018) blijkt waardering voor de docenten en faciliteiten. Ook vinden studenten de opleiding een goede voorbereiding op hun loopbaan.

Pedagogiek behoort tot landelijke top

De opleiding Pedagogiek hoort tot de allerbeste van het land, met hoge uitstroomcijfers. Studenten vinden het een opleiding die goed scoort op inhoud, toetsing en vaardigheden. Ook wordt de haalbaarheid zeer goed beoordeeld door studenten.

Dankbaar

Annelies Kraaiveld, manager van de hogeschool, is blij met deze resultaten: “Onze docenten spannen zich iedere dag in voor het beste onderwijs aan studenten. Zeker in deze coronatijd heeft dat veel gevraagd. Ik ben trots en dankbaar dat wij jaarlijks zoveel studenten voorbereiden op hun plek in het onderwijs.”

Online open avond

Op 9 november kunnen geïnteresseerde studenten online kennismaken met al onze opleidingen op een open avond. Er zal een voorlichting zijn over de opleidingen, maar er is ook volop gelegenheid voor het stellen van vragen en gesprek met studieleiders. Ook krijg je ervaringen van andere studenten te horen.

Meer informatie over de Keuzegids.