Open dag 13 februari geannuleerd

De open dag op 13 februari 2021 gaat vanwege de huidige situatie met COVID-19 niet door. Ook de andere geplande open avonden in maart en mei komen te vervallen.
17 december 2020
Geslaagde visitatie master Leren en innoveren

Op maandag 16 november 2020 is de master Leren en innoveren (digitaal) bezocht door een extern visitatiepanel. Het panel stelt vast dat onze master Leren en innoveren aan alle opleidingsstandaarden voldoet. Dat geldt zowel voor onze reguliere track als voor de internationale Engelstalige track Christian Education.
26 november 2020
Vijf redenen om naar de open collegeweek te komen

Bijna alles is tegenwoordig online, ook de voorlichting van Driestar hogeschool. Maar in de eerste week van december heb je maar liefst vier dagen de kans om in Gouda kennis te maken met de pabo, de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs en ad-pep op onze hogeschool. Vijf redenen om je nu direct in te schrijven.
24 november 2020
Bijzondere editie Kerstzangavond Driestar hogeschool

De Kerstzangavond is voor velen een hoogtepunt in het jaar. Een volle Sint-Jan in Gouda, prachtige koorzang, honderden zingende studenten. Vanwege de coronasituatie kan het niet zoals eerdere jaren. Er komt dit jaar wel een heel bijzondere livestream-editie van de Kerstzangavond op maandagavond 14 december om 19.30u.
19 november 2020
Oud-student Marianne de Soeten uitgeroepen tot Geschiedenisleraar van het jaar

Marianne de Soeten docent geschiedenis aan het Van Lodenstein College in Barneveld, is in het Rijksmuseum uitgeroepen tot de beste Geschiedenisleraar van 2020.
12 november 2020
Meet the teacher: vrijwilligers gezocht!

En dan ben je leraar, de campagne die zich sterk maakt voor meer personeel in het christelijk-reformatorisch onderwijs, kan dit jaar vanwege het coronavirus helaas geen geïnteresseerden uitnodigen om eens mee te komen kijken in de klas. Wel krijgen deze geïnteresseerden online de mogelijkheid om in gesprek te gaan met enthousiaste leerkrachten. Wil jij helpen?
5 november 2020
'De juf weet ook niet alles'

Volgens Mirthe Fierloos (21) is het werk in het onderwijs van grote betekenis. "Je bent een van de belangrijkste personen in het leven van een kind", vertelt de juf van groep 5 uit Zeeland. Vijf dagen in de week leert zij 31 kinderen nieuwe dingen over taal, rekenen, het geloof en nog veel meer. "Het is mijn eerste jaar voor de klas als afgestudeerde juf. Ik doe het met ontzettend veel plezier." Mirthe hoopt dat mensen via En dan ben je leraar ook hun passie voor het onderwijs zullen ontdekken.
5 november 2020
Update: coronabeleid Driestar hogeschool

De omstandigheden rond het coronavirus wisselen voortdurend. Op deze plek lees je een overzicht van de meest recente maatregelen van Driestar educatief, die erop gericht zijn verspreiding van het virus tegen te gaan en gezondheid van collega’s, studenten en bezoekers maximaal te waarborgen.
14 oktober 2020
Driestar hogeschool opnieuw beste pabo van West-Nederland

Opnieuw komt Driestar hogeschool als beste pabo van West-Nederland naar voren in de jaarlijkse Keuzegids hbo. De opleiding Pedagogiek behoort zelfs tot de beste van het land.
8 oktober 2020
Open avond ad-pep geannuleerd

Vanwege de laatste maatregelen rond het coronavirus is de open avond van de ad-pep op 29 oktober aanstaande geannuleerd.
2 oktober 2020