18 januari 2024

Master Passend Meesterschap: Iedere leerling tot zijn recht laten komen

Werk je in het onderwijs en wil jij bijdragen aan het inclusiever maken van onderwijs? Of ben je directeur en zie jij iemand in je team die daar een waardevolle bijdrage aan zou kunnen leveren? Wil je meer verdieping in leren en gedrag en een bijdrage leveren aan het vernieuwen van het onderwijs? En hoe laat jij iedere leerling tot zijn recht komen? 

Met de master Passend Meesterschap word jij de professional met een visie op inclusief onderwijs, die met complexe situaties om kan gaan.

Voor wie?

Deze master is geschikt voor leraren in het po, vo, mbo en hbo; maar is ook erg interessant voor intern begeleiders, gedrags-specialisten, leerspecialisten, kwaliteitscoördinatoren en leerlingbegeleiders.

Jouw eigen praktijk centraal

De master Passend Meesterschap wordt verzorgd door Driestar hogeschool in samenwerking met de Marnix Academie (Utrecht) en Thomas More (Rotterdam).

Tijdens de opleiding focussen we op jouw eigen praktijk. De vraagstukken die je daar tegenkomt, komen aan de orde in het onderwijs waarin we ze verbinden aan theorie. Opdrachten voer je uit in je eigen organisatie, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. 

Je brengt in de school gesprekken op gang over de manier waarop onderwijs nog beter kan aansluiten op leerlingen. Zo zie je tijdens je studie al resultaat van je opleiding. 

Meer weten? Online voorlichtingbijeenkomst

Meer informatie kun je vinden op de website www.masterpassendmeesterschap.nl. En hier kun je je aanmelden voor een online informatiemoment op donderdag 25 januari 2024 van 18.30-19.30 uur. Aarzel ook niet om contact op te nemen met een van de docenten. Stel je vragen aan Hanna de Jong-Markus

Bekijk de data van onze voorlichtingen

Kennismaken met de opleidingen van Driestar hogeschool? Je bent van harte welkom om een voorlichting bij te wonen.

Meld je nu aan