5 november 2020

Meet the teacher: vrijwilligers gezocht!

En dan ben je leraar, de campagne die zich sterk maakt voor meer personeel in het christelijk-reformatorisch onderwijs, kan dit jaar vanwege het coronavirus helaas geen geïnteresseerden uitnodigen om eens mee te komen kijken in de klas. Wel krijgen deze geïnteresseerden online de mogelijkheid om in gesprek te gaan met enthousiaste leerkrachten. Wil jij helpen?

En dan ben je leraar doet een dringende oproep: meld je aan als vrijwilliger om mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in het onderwijs online te woord te staan. Je voert een kort gesprek van 10-15 minuten waarin je jij je ervaringen deelt en waarin de geïnteresseerde zijn of haar vragen kan stellen.

Door middel van een video en online advertenties brengt de stichting middelbare scholieren en zijinstromers op de hoogte van deze activiteit. De aanmeldingen die binnenkomen worden gekoppeld aan een leerkracht. Het gesprek dat volgt is door jou zelf in te plannen. Doe jij mee? 

>>> Aanmelden kan per e-mail, uiterlijk 10 november 2020. Help jij mee?

Over En dan ben je leraar

De campagne 'En dan ben je leraar' wordt gesteund door verschillende partijen in het reformatorisch onderwijs. De campagne voor het primair onderwijs is een initiatief van een werkgroep van bestuurders in het reformatorisch primair onderwijs, waarbij ca. 100 basisscholen zijn aangesloten. Deze campagne wordt ondersteund door de VGS, Driestar hogeschool, KOC Diensten, VBSO, RMU en het Hoornbeeck College.

De campagne voor het voortgezet onderwijs is een gezamenlijk initiatief van zeven reformatorische scholen voor voortgezet onderwijs en de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs van Driestar hogeschool. 

Kijk op endanbenjeleraar.nl