12 oktober 2021

Vijf redenen om naar de online open dag te komen!

Op maandag 8 november heten we je van harte welkom op de online open avond. Tijdens deze online voorlichting kan je kennismaken met de pabo, de lerarenopleiding voortgezet onderwijs, de associate degree pedagogisch educatief professional en de opleiding pedagogiek. Vijf redenen om je nu direct aan te melden. 

Er zijn genoeg redenen waarom je deze open dag niet wil missen!  

1. We leren elkaar kennen  

Digitaal staan zowel docenten en studenten voor je klaar. Zo kunnen we elkaar alvast leren kennen en is er alle ruimte om vragen te stellen aan docenten en huidige studenten. 

2. We geven voorlichting 

Tijdens de open dag volg je onze voorlichtingen via een livestream. In deze livestream gaan docenten en studenten van een specifieke opleiding met elkaar in gesprek, en kan je ontdekken of deze opleiding echt iets voor jou is. Daarna is er de mogelijkheid om door te praten met de studenten van verschillende opleidingen. Op die manier krijg je een goed beeld van de opleidingen die Driestar hogeschool aanbiedt. 

3. Je kunt diverse voorlichtingen bijwonen 

Het programma van de open avond is zo ingericht dat je meerdere voorlichtingen achter elkaar kunt bijwonen. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen de pabo voltijdopleiding of de duale lerarenopleiding voortgezet onderwijs? Geen enkel probleem! Je bent van harte welkom bij beide livestreams. 

4. Meedoen vanuit je luie stoel 

Nadat je je hebt aangemeld voor deze online open avond, ontvang je alle informatie digitaal, direct in je mailbox. Ook de livestreams kan je eenvoudig volgen van achter je eigen laptop of tablet. Geen gedoe met vervoer, niet eerder naar huis moeten omdat je de laatste bus niet wil missen, en geen reiskosten. Meedoen met de open dag was nog nooit zo makkelijk! 

5. Docenten en studenten staan voor je klaar 

Heb je na het bijwonen van de livestream nog brandende vragen? Docenten en studenten staan voor je klaar om telefonisch en via onze chat al deze vragen te beantwoorden. Ook hebben we een aantal video’s opgenomen, waarin onze studenten je meer vertellen over hun ervaringen met Driestar hogeschool. 

Zien we jou terug op 8 november?

Klik hier voor meer informatie en meld je aan