19 maart 2020

Dagelijkse Bijbelvertellingen via Driestarjournaal vanaf maandag

Nu er geen fysiek onderwijs in scholen meer plaatsvindt, staan scholen, ouders en leerlingen voor de uitdaging om het onderwijs thuis zo goed mogelijk voortgang te laten vinden. Volgende week start Driestar educatief het Driestarjournaal. Iedere schooldag starten we met een Bijbelvertelling die thuis door iedereen bekeken kan worden. We onderzoeken uitbreiding van het aanbod.

Samen met RO

De Bijbelvertellingen worden opgenomen en uitgezonden in samenwerking met de Reformatorische Omroep. Houd vanaf maandagochtend 09.00 uur de website driestar-hogeschool.nl/driestarjournaal in de gaten, waar de dagelijkse vertellingen zullen verschijnen. De Bijbelvertellingen worden verzorgd door pabostudenten.

Verder uitbreiden

De komende tijd zal het aanbod op het Driestarjournaal verder uitbreiden, over meerdere thema’s en voor meerdere doelgroepen. Op die manier ondersteunt Driestar educatief het thuisonderwijs dat in zoveel gezinnen plaatsvindt.

Bekijk en deel

Bekijk vanaf volgende week het Driestarjournaal, en deel het ook in je omgeving. Heb je aanvullende ideeën, suggesties of tips? Stuur een bericht naar Arjan van Tol.