Opening studiejaar 2022-2023

We zien ernaar uit om de (eerstejaars) studenten op onze hogeschool te ontmoeten. Weet je welkom!

Studiegids Hbo Pedagogiek

De introductiedag is woensdag 31 augustus.

Studiegids Leraar Voortgezet Onderwijs (inclusief benodigde studieboeken)

Informatie Leraar Basisonderwijs

Uiterlijk half juli krijg je alle informatie ook per post.

Voltijd
Het introductieprogramma voor de voltijd pabostudenten is verdeeld over 4 dagen.
Globaal is het programma als volgt:

• Maandag 29 augustus
    Introductie voor alle studenten pabo 1 voltijd
  • Dinsdag 30 augustus
    Opening voor alle pabostudenten. Deze bijeenkomst begint om 10.00 uur in de Goudse Sint-Janskerk.
    Activiteit Men-Only (aanmelden zie hieronder)
  • Woensdag  31 augustus
    Sportdag- voor alle studenten pabo 1 voltijd
  • Donderdag 1 september
    Programma op de hogeschool voor alle pabo 1 voltijd studenten

Deeltijd en duaal
De deeltijdstudenten worden op maandag 29 augustus verwacht. De opening is om 15.15 uur. Inloop vanaf 14.45 uur. De openingsbijeenkomst op dinsdag 30 augustus is voor deeltijdstudenten facultatief.

Boekenlijsten 2022-2023
Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Je kunt je de studieboeken bestellen bij Boekhandel Smit in Gouda. Bestellen als (a.s.) student, levert je levert je 5% korting op. Let op de voorwaarden. Natuurlijk kun je de boeken ook bij een andere boekhandel bestellen. Verder wijzen we je op www.marktplaats.nl of www.bol.com. Kijk ook op de Facebookpagina van de hogeschool (alleen met FB-account). De meeste boeken gebruik je meerdere jaren. Daarom zijn de kosten voor studieboeken van de overige studiejaren veel lager.

Opleidingsgids pabo

Aanmelden voor dinsdag 30 augustus - men-only!