18 november 2021

16 december: Master Experience over ‘Collective Efficacy’

Vanaf september 2022 kun je met een nieuwe groep studenten aan de slag met de Master Learning and Innovation, track: Christian Education. Wil jij je kennis en vaardigheden over thema’s rondom christelijk onderwijs verdiepen? Dan is deze master misschien wel iets voor jou. Bij deze internationale master ga je met onderwijsprofessionals wereldwijd aan de slag om als teacher leader te worden opgeleid.

Doe mee met de gratis online sessie op donderdag 16 december 2021, 15.00 tot 17.00 uur. Je maakt kennis met de inhoud van de master en het programma. Ellen Aanen, docent aan de masteropleiding geeft een online lezing over 'Collective Efficacy: ways to create learning environments for teachers'. Wil je alvast wat meer weten over de lezing? Ellen schreef er ook al een blog over.

Na afloop is er een Q&A en kun je al je vragen kwijt. Ook (oud)studenten zullen daarbij zijn. Voertaal van de opleiding en de experience is Engels.

Je bent van harte welkom om mee te doen, ook al twijfel je of je de studie echt wilt doen. Ook alumni en andere geïnteresseerden in de lezing van Ellen Aanen zijn van harte welkom. 

Programma

  • 15.00 uur: Online binnenlopen  
  • 15.15 uur: Welkom en introductie door Hanna de Jong-Markus
  • 15.35 uur: Lezing Ellen Aanen: 'Collective efficacy: ways to create learning environments for teachers'
  • 16.20 uur: Q&A
  • 16.45 uur: Sluiting 

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kun je contact met ons opnemen.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de MLI-CE Experience