16 april 2020

En dan word je leraar.nl: hét nieuwe vacatureplatform voor het reformatorisch Onderwijs

Het is zover: het nieuwe vacatureplatform van de gezamenlijke christelijk-reformatorische scholen is live: endanwordjeleraar.nl. Op dit platform tonen de scholen hun vacatures: van primair onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs. Ook op deze manier wil En dan ben je leraar potentiële nieuwe leraren bekendmaken met het reformatorisch-christelijk onderwijs.

En dan word je leraar

En dan word je leraar

Hét vacatureplatform voor christelijk-reformatorisch onderwijs

Het nieuwe platform is onderdeel van een brede campagne van de stichting Meer personeel in het onderwijs. De stichting, waarin heel het christelijk-reformatorisch onderwijs vertegenwoordigd is, zet zich in om het lerarentekort tegen te gaan. Dit doet de stichting door zich te richten op jongeren en zij-instromers, maar ook op huidige leerkrachten. De VGS, Ds. G.H. Kerstencentrum, RMU en Driestar educatief zijn ook aangesloten bij de stichting. 

Met het nieuwe platform wil En dan ben je leraar potentiële leraren helpen in de laatste stap richting het onderwijs: daadwerkelijk solliciteren op een baan voor de klas. Ook biedt het voor huidige leerkrachten kansen om zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de sector.

Het vacatureplatform is niet de enige manier waarop En dan ben je leraar nieuwe leraren van dienst wil zijn. Jaarlijks kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in de klas tijdens de week ‘Meekijken in de klas’ of zelfs ervaren hoe het is om les te geven (‘Uurtje voor de klas’).

Bezoek het nieuwe vacatureplatform op www.endanwordjeleraar.nl.