Online open dag alle opleidingen

• Datum 7 november 2022
  • Tijd 15:30 - 21:30
  • Locatie Online
  • Inschrijven Voor 7 november 2022

Op maandagmiddag en -avond 7 november ontmoeten we je graag weer op onze online open dag! Ontmoet studenten en docenten, volg de voorlichting van je keuze en bekijk de verschillende video’s.

Van elke opleiding kun je een voorlichting volgen via een livestream. Daarin gaan studenten en docenten met elkaar in gesprek en ontdek je of deze opleiding bij je past. Via de chat kun je meepraten en reageren op stellingen. Na afloop kun je verder in gesprek met de studieleiders en ook live chatten met studenten van de verschillende opleidingen. Online kun je diverse filmpjes bekijken waarin studenten over hun ervaringen vertellen. Na afloop van deze avond is er volop gelegenheid telefonisch of via chat door te praten met studenten en docenten.

Aanmelden

Meld je onderaan deze pagina aan voor deze open dag en geef aan welke voorlichting(en) je wilt volgen. Voorafgaande aan de open dag krijg je dan van ons meer informatie over het programma en hoe we je hopen te ontmoeten in een van onze deelsessies.

Programma livestreams

(Let op: er kunnen nog dingen wijzigen)

15.00 – 15.45 uur Voorlichting pabo voltijdopleidingen.
15.45 – 16.30 uur  Voorlichting duale lerarenopleiding voortgezet onderwijs (Opleiden in de school).
16.30– 17.15 uur
Voorlichting ad-pedagogisch educatief professional.
19.00 – 19.45 uurVoorlichting pabo deeltijdopleidingen (inclusief zij-instroomroute).
19.45 – 20.30 uur  Voorlichting deeltijd lerarenopleiding voortgezet onderwijs (inclusief zij-instroomroute).
20.30 – 21.15 uurVoorlichting deeltijdopleiding Pedagogiek.

Instagram livesessie

Tussen 19.30 en 20.30 uur kun je op ons Instagramkanaal tijdens een livesessie als je vragen stellen! Je vindt ons hier! En nu je er toch bent, volg ons gelijk zodat je niets mist!

Doorpraten over de opleiding Leraar basisonderwijs (pabo)

Na afloop van de live-voorlichting over de pabo kun je ’s avonds met de studieleider en de studenten doorpraten over het studieprogramma en al je vragen persoonlijk stellen.

15.45 – 16.15 uur        Deelsessie pabo voltijd.

20.30 – 21.00 uur        Deelsessie pabo deeltijd.

Doorpraten over de lerarenopleiding voortgezet onderwijs (LVO)

Na afloop van de live-voorlichting over de deeltijdopleidingen van de LVO kun je met studieleiders doorpraten over het studieprogramma.

16.30 – 17.00 uur   Deelsessie generiek (pedagogisch-didactisch) programma alle studieroutes.

19.45 – 20.15 uurDeelsessie duale studieroute Opleiden in de school.

Doorpraten over de opleiding Ad-pep

Na afloop van de voorlichting over ad-pep kun je tussen 17.15 en 17.45 uur met een docent en een van de studenten doorpraten over de opleiding en al je vragen persoonlijk stellen.

Voorproefje

Wil je vast een kijkje nemen bij onze opleidingen? Dat kan:

Of bekijk hier alvast filmpjes en verhalen en stel je vragen!

Zo doe je mee

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Voorafgaande aan de online open dag ontvang je informatie over hoe je mee kunt doen. We zien je graag dan! Heb je alvast een vraag? Laat die dan ook achter in het formulier en wij behandelen hem tijdens de livestream!

Als je je voor 28 oktober aanmeldt, krijg je van ons een leuk pakketje om je alvast wat voor te bereiden én vanaf de bank met ons mee te kunnen doen.

Hoe heet je?
Laat hieronder je adresgegevens achter als je een op-de-bank pakketje wilt ontvangen (aanmelden tot 28-10)!
Wat doe je op dit moment?
Aanmelden