Welkom bij Driestar hogeschool!

Welkom op onze online open dag! Op deze pagina vind je filmpjes en verhalen van studenten en kun je al je vragen stellen. Daarnaast vind je hier 7 november alle informatie over de voorlichtingen en gesprekken.

Je wilt leraar worden op het vo of het mbo. Maar in welk vak?

Wordt het Duits, economie, Engels, geschiedenis, godsdienst, Nederlands of wiskunde? Bekijk voor een impressie van Duits, economie en wiskunde de vakvideo's hieronder.

Lerarenopleiding Duits

Lerarenopleiding economie

Lerarenopleiding wiskunde

Nog meer lvo: wat is duaal studeren bij een Opleidingsschool?

Hieronder leggen we uit wat Opleiden in de school en studeren bij RAOS inhoudt.

Onze lerarenopleidingen leiden ook op voor werken in het mbo.

Vaak volg je dan een speciaal pedagogisch-didactisch traject. Dat kan bijvoorbeeld bij Hodos, onze Opleidingsschool samen met het Hoornbeeck College!

Rondleiding bij Driestar hogeschool

Benieuwd naar de tafeltennistafel in de studentenliving of wil je weten hoe de lokalen bij Driestar hogeschool eruit zien? Thijmar en Melissa leiden je rond.

Introductieweek pabo

Benieuwd naar je eerste schoolweek straks? Bekijk de video van de introductieweek van 2021!

Verleg je grenzen

Wanneer je aan studenten vraagt wat hun mooiste ervaring was tijdens de opleiding zullen vele vertellen over hun internationaliseringstraject. Bekijk onderstaande presentatie om meer te horen over de mogelijkheden bij Driestar hogeschool.

Meer weten over de leukste hogeschool van Gouda?

Dat kunnen we ons goed voorstellen! Klik op een van de links hieronder om meer te weten te komen over onze hogeschool.

Meer over de hogeschool

Wil je nog wat vragen of een opmerking achterlaten?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!